عندى بنتى عندها تشنج من هى صغيره وبعد سن الثالثه تقريبا زرت بيها ال وق

icon 4 يناير 2015
عندى بنتى عندها تشنج من هى صغيره وبعد سن الثالثه تقريبا زرت بيها الدكتور وقال عندها جلطه فى الراس من يوم الولاده وعملت ليها شد فى الجنب اليسار السؤال هل اقدر اسوى ليها عمليه يدها اليمين ليفتك العصب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نبيل حسن خليل
دماغ واعصاب
الغالب ان هذا عيب خلقى بالمخ وهو ضمور باالفص الايسر للمخ وضعف الجتب الايمن من الجسم ولايوخد له جراجه. ينصح بالمتابعه مع الطبيب المختص
الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
لتاكيد التشخيص ووصف العلاج المناسب ننصحك بعمل اشعة رنين مغناطيسى على المخ مع رسم مخ بالكمبيوتر وافادتنا بالنتائج على الاستشارات الخاصة بموقع الطبى للتوصل للتشخيص النهائى لحالة ابنتك ووصف العلاج المناسب لها سواء بالادوية او الجراحة مع متابعتها حتى الشفاء التام انشاء الله