صداع و زغللة في العين و تنميل في الايد و اللسان

icon 22 أبريل 2021
بتحصل زغللة في عيني لمدة نص ساعة تقريباً و اول ما تروح يبدأ كف ايدي ينمل و اول ما يخف لساني ينمل و جزء من الشفاه و كمان بيجبلي صداع أثناء ما بتحصل الأعراض دي و لو الزغللة في العين اليمين التنميل يحصل في العين اليمين و العكس الموضوع كان بيحصل على فترات متباعدة بس حصل 3 مرات في يومين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ننصح بعمل اشعة رنين مغناطيسي على المخ والتواصل معنا لابفادنا بالنتائج وتقييم حالتك ووصف العلاج اللازم