انا وعاملة عملية ديسك ل ضهري من سنين و اخدت ادوية كتيرة واسمع صوت من ر

icon 3 يونيو 2014
انا عمري 55 سنة وعاملة عملية ديسك ل ضهري من 6 سنين و اخدت ادوية كتيرة , واسمع صوت من رأسي ويزعجني دون معرفة السبب ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
كما نصحتك سابقا عملية الديسك ليس لها علاقة بما تشكين منه من اعراض الصوت المزعج بالراس وكل ماتحتاجينه هو مراجعة الزميل استشارى الطب النفسى فى بلدك للتحليل النفسى الدقيق والتوصل الى التشخيص المناسب ووصف العلاج اللازم مع المتابعة