اعانى من رعشه فى الاعصاب تقريبا انا عمرى ممكن ايه السبب والعلاج لو سمح

icon 13 ديسمبر 2014
اعانى من رعشه فى الاعصاب منذ سنه تقريبا انا عمرى22 سنه ممكن اعرف ايه السبب والعلاج لو سمحتم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
غالبا فى مثل عمرك يكون الرعشة سببها التوتر والقلق والانفعال الزائد فمن الممكن شرح مزيد من التفاصيل عن حالتك النفسية مع عمل رسم مخ بالكمبيوتر مع افادتنا بالنتائج على الاستشارات الخاصة بموقع الطبى للتشخيص النهائى لحالتك ووصف العلاج المناسب