اخى عنده ومصاب بمرض الصرع المرض ابتدى بعد رؤيته ليا مرتين بحاله تشنج ع

icon 24 ديسمبر 2014
السلام عليكم .. اخى عنده 16 سنه ومصاب بمرض الصرع . المرض ابتدى بعد رؤيته ليا مرتين بحاله تشنج عصبى ,هو طيب واتأثر اوى لما شافنى لانه بيحبنى اوى الحاله جاتلى لان كنت اخدت جرعه زياده لترامادول . سؤالى هو ::: هل ممكن تاثره بحالتى هى سبب مرضه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
سبق الاجابة عن هذا السؤال