هل مرض التينيا الجلدي او النخالة المبرقشة التي تكون افتح او اغمق من الجلد يكون اعلاها كالقشر تتواجد فيني بالرقبة والظهر هل هي من اعراض الايدز ؟

icon 13 يناير 2015
هل مرض التينيا الجلدي او النخالة المبرقشة التي تكون افتح او اغمق من الجلد يكون اعلاها كالقشر تتواجد فيني بالرقبة والظهر هل هي من اعراض الايدز ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي عطوان
الجلدية والتناسلية
هذا التهاب فطري سطحي يظهر عند بعض الناس الأصحاء ولا علاقة له بمناعة الجسم مثل الايدز

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بقالي سنه و نص عندي تانية ملونة ف منطقة السر و المؤخرة و الفخاد و مبهدلاني و انا زهقت حكة شديدة و التهابات و احمرار و عالجتها ب علاجات كتير و مش بتروح ممكن تعدي بس مش بتروح و مقرفة اوي

icon 19 أغسطس 2023