جلديه اسمرار و احمرار تحت العين

icon 10 سبتمبر 2021
مساء الخير اولا كان عندي استفسار بعد اذن حضرتك انا من ٥ شهور كنت عملت بيلنيج و في حته صغيره عند عظمه خدي اتحسست تقريبا و التهبت ف كانت الدكتور كتبتلي ميبو و برجازون بس غال

إجابات الأطباء على السؤال

السلام عليكم, اتمنى حضرتك تكوني بخير.  يرجي اكمال السؤال, بعد الالتهاب و التحسس اللي حصل بسبب التقشير, الدكتور كتبلك ميبو وبرجازون, العلاج استمر اد ايه؟ و كيف كانت النتيجة؟ وايضا يفضل صورة واضحة للمكان من قريب وبعيد عشان اقدر اجاوب بوضوح. شكرا

الدكتور احمد مجاهد
طب الاسرة

السلام عليكم, اتمنى حضرتك تكوني بخير.  يرجي اكمال السؤال, بعد الالتهاب و التحسس اللي حصل بسبب التقشير, الدكتور كتبلك ميبو وبرجازون, العلاج استمر اد ايه؟ و كيف كانت النتيجة؟ وايضا يفضل صورة واضحة للمكان من قريب وبعيد عشان اقدر اجاوب بوضوح. شكرا