كنت امارس كمال الاجسام وكنت اتناول كرياتين .. الان بعد ٣ شهور يوجد بدايه صلع فى جانبين الراس ! علمت ان ال dht السبب ؟؟ ما العلاج من فضلكم وهل الليزر مناسب لوضعى !؟

icon 15 يونيو 2019
كنت امارس كمال الاجسام وكنت اتناول كرياتين .. الان بعد ٣ شهور يوجد بدايه صلع فى جانبين الراس ! علمت ان ال dht السبب ؟؟ ما العلاج من فضلكم وهل الليزر مناسب لوضعى !؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ابراهيم نجم
الجلدية والتناسلية
ممكن استعمال مشط او خوذه ليزر، بخاخ مينوكسيديل، زراعه شعر