عندي حساسية بتجيني في الصيف حبوب شبه القرص بالزبط كتير وجنب بعض في كل الجسم.لما اخرج في الحر واعرق او البس حاجة ضيقة زي شراب ضيق تزيد في المكان ده جدا.مضاد الهيستامين مش مساعد

icon 26 يونيو 2016
عندي حساسية بتجيني في الصيف حبوب شبه القرص بالزبط كتير وجنب بعض في كل الجسم.لما اخرج في الحر واعرق او البس حاجة ضيقة زي شراب ضيق تزيد في المكان ده جدا.مضاد الهيستامين مش مساعد

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدمي مع مضاد الحساسية كريم يحتوي كورتيكوستيرويد ومضاد حيوي