ظهور بقع حمراء بالجلدعلى منطقة الرقبة والصدر وتكون تلك البقع ذات حرارة مرتفعة وتلك البقع غير مستديمه حيث تظهر وتختفى خلال يوم واحد

icon 24 ديسمبر 2015
ظهور بقع حمراء بالجلدعلى منطقة الرقبة والصدر وتكون تلك البقع ذات حرارة مرتفعة وتلك البقع غير مستديمه حيث تظهر وتختفى خلال يوم واحد

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدم نصف حبة مضاد للحساسية كل مساء قبل النوم وامتنع عن تناول البيض والسمك والموز والشوكلاته والحلويات والسمسم واستخدم كريم فيوسيكورت

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو سمحت يا دكتور انا عندي بقعه حمراء في منطقة اسفل الرقبه واعلي الصدر وظهرت من وقت ما بدأت اتمرن في الجيم ووزني زاد حوالي 10 كيلو عن لما كنت مش بتمرن كنت نحيف وبقيت متوسط ودلوقتي بعد سنتين تقريبا البقعه دي بقت لونها اغمق وفرق شاسع بين لون الجلد في الرقبه عن الصدر وظهرلي حبوب في الكتف واتنين في الصدر والدراع وطبعا الضهر اتملي حبوب + ان بشرتي دهنيه ووشي طبعا ما زال فيه حبوب كتير وبقي فيه نقط سمرا

icon 28 يوليو 2022