هل يمكن تغيير جهاز الليزر بعد عدة جلسات؟ و ايهما افضل جهاز الساينوشور ام جهاز ديكا ام جهاز جينتلليز برو ماكس ؟ علما ان لون البشرة بيضاء و الشعرة سوداء

icon 1 أبريل 2019
هل يمكن تغيير جهاز الليزر بعد عدة جلسات؟ و ايهما افضل جهاز الساينوشور ام جهاز ديكا ام جهاز جينتلليز برو ماكس ؟ علما ان لون البشرة بيضاء و الشعرة سوداء

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محمد سعيد شافعي
الجلدية والتناسلية
تغيير الجهاز لامانه لامانع من التغيير اما افضل جهاز يحدد حسب الحاله الطبيه

تعليقات الزائرين

زائر زائر

طيب أنا عملت جلستين بكانديلا وبعديهم غيرته وعملت اتنين بساينيشور ودلوقتي عايزه ارجع اكمل بكانديلا ينفع ؟

icon 1 مايو 2021
S S

انا ٨ جلسات بجهاز كانديلا هل ينفع اعمل علي جهاز ساينشور وارجع اكمل كانديلا

icon 26 ديسمبر 2023