انا وجهي في حتت حوالين العين افتح من بشرتي و تحت فمي مبيض و انا خمريه و عندي نمش ظهرلي مره واحده و شعري بيقع و تحت عيني مسود جامد يكون ده ايه؟

icon 24 أغسطس 2015
انا وجهي في حتت حوالين العين افتح من بشرتي و تحت فمي مبيض و انا خمريه و عندي نمش ظهرلي مره واحده و شعري بيقع و تحت عيني مسود جامد يكون ده ايه؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الجلد المبيض والأفتح يعني فقدان مادة الميلانين وهذا يؤدي الى البهاق وعلاجه اليوم سهل ومتوفر في فلسطين وعلاج المش سهل وسريعله كريم هيدروكينون مونوبنزايل ايثر10% يستعمل قبل النوم وبعيدا عن الضوء وتساقط الشعر يحتاج اجراء الفحوصات التالية: الزنك فيتامين دال الكالسيوم الغدة الدرقية وفيتامين ب12 والسواد تحت العينين يحتاج لكريم فيتامين سي 3 مرات يوميا مع واقي شمس فوق المناطق السوداء لأن المناطق الفاتحة والبيضة تحتاج للشمس