انا وبنتي تلات سنين و تسع شهور عندنا حمونيل مش بيروح حتي مع الاستحمام

icon 31 أغسطس 2015
السلام عليكم انا وبنتي تلات سنين وأبني تسع شهور عندنا حمونيل مش بيروح حتي مع الاستحمام اليومي فما الحل وشكرا جزيلا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الحسيني فياض
الجلدية والتناسلية
اهم خطوة هو الابتعاد عن التعرض للشمس والمكوث فى جو بارد رطب يوفره التكييف او الاستعاضة عنه بمراوح امامها دلو ماء .الاستحمام بماء فاتر بلا صابون ملابس قطنية دهان المناطق المصابة بكريم يحوي حمض الساليسيليك لازالة طبقة الكيراتين التى تسد مسام غدد التعرق مخلوط بكريم مضاد حيوي منعا للعدوى . مع تمنياتى بالشفاء العاجل .