انا عندي 23 سنة عندي مشكله شعرى بيقع بكميات كبيرة بطوله اثناء الغسيل وكل شويه بيخف جدا جدا من كتر مابيقع ومش عارفه اي الحل ؟؟؟

icon 2 مارس 2019
انا عندي 23 سنة عندي مشكله شعرى بيقع بكميات كبيرة بطوله اثناء الغسيل وكل شويه بيخف جدا جدا من كتر مابيقع ومش عارفه اي الحل ؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محمد سعيد شافعي
الجلدية والتناسلية
ارجوا الاجابه علي هذه الاسئله هل يوجد انيميا هل عملتي صبغات او فرد شعر هل جالك ارتفاع في الحراره من ٣اشهر او عمليات حمل او رضاعه دي الاسباب