انا عندى قشر ابيض فى جلد ذقنى من تحت كل ما احلق بالموس او بماكينة كهرباء بعدها ب12 ساعة الجلد بيكون ابيض وبيقشر ى القشرة ... ممكن الحل يادكتور

icon 20 سبتمبر 2015
انا عندى قشر ابيض فى جلد ذقنى من تحت كل ما احلق بالموس او بماكينة كهرباء بعدها ب12 ساعة الجلد بيكون ابيض وبيقشر ى القشرة ... ممكن الحل يادكتور

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المختار بنزعريط
الجلدية والتناسلية
الحل هو اولا يجب استشارة الطبيب الاخصائي في الامراض الجلدية ليفحص لك ما سيشاهده ويوصف لك الدواء المناسب احسن طريقة من اعطائي لك كريم بدون معرفة السبب