انا عندى المشكلة اعانى من تساقط الشعر بطرية غير طبعية و استخدمت كتير م

icon 31 أغسطس 2018
السلام عليكم انا عندى 20 سنة المشكلة اعانى من تساقط الشعر بطرية غير طبعية و استخدمت كتير من الادويه مفيش حل الحكية دى حصل من سنة كان شعرى طبيعى و مفهوش اى حاجة هل يوجد حل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
الحل باستشارة طبيب جلد لمعرفة ما اذا كان هناك اي سبب موضعي في جلدة الرأس او انك بحاجة لنظام غذائي معين او ان ما يحصل هو نتيجة وراثة في العائلة