انا شعرى فى الشتاء بيبقى كويس جدا لكن فى الصيف خشن وهايش بطريقة فظيعة بستخدم شامبو طبى وحمام كريم كويس واحيانا بعمل حمام زيت وبرضو فى الصيف صعب اوى برغم انى بتجنب الشمس

icon 16 يوليو 2015
انا شعرى فى الشتاء بيبقى كويس جدا لكن فى الصيف خشن وهايش بطريقة فظيعة بستخدم شامبو طبى وحمام كريم كويس واحيانا بعمل حمام زيت وبرضو فى الصيف صعب اوى برغم انى بتجنب الشمس

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا تتجنب الشمس لأنها ضرورية لتنشيط الدورة الدموية لبصيلات الشعر