انا اتعالج الان من مرض البهاق بكريم VItIx , وحبوب vitix ، عند مراجعتي بعد شهر من العلاج سألني الدكتور ، هل ظهرت بقع جديده ، لكي اعمل لك اشاعه ، ما المقصود بكلام الدكتور ؟

icon 5 أبريل 2016
انا اتعالج الان من مرض البهاق بكريم VItIx , وحبوب vitix ، عند مراجعتي بعد شهر من العلاج سألني الدكتور ، هل ظهرت بقع جديده ، لكي اعمل لك اشاعه ، ما المقصود بكلام الدكتور ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة عنود العيسى
الجلدية والتناسلية
في بعض حالات البهاق اللي مش مسيطر عليه بالادوية ممكن نحتاج العلاج بالاشعة الفوق بنفسجية .............اعتقد هذا قصدة والله اعلم