اريد وصف مضاد قوي للفطريات في المنطقع الحساسه لانها بتختفي فتره وترجع من تاني ولا اعلم هل مفرض اتناول علاج موضعي فقط او اقراص معينه مع الكريمات

icon 21 نوفمبر 2014
اريد وصف مضاد قوي للفطريات في المنطقع الحساسه لانها بتختفي فتره وترجع من تاني ولا اعلم هل مفرض اتناول علاج موضعي فقط او اقراص معينه مع الكريمات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي عطوان
الجلدية والتناسلية
لابد من الفحص السريري وقد يحتاج الطبيب لعمل زراعه للتاكد من وجود الفطريات وبناء عليه يتم العلاج