والدتي عمرها ٦٠ سنه وانقطعت الدورة الشهريه وهي عندها ٥٤ ومن بعدها بيحصلها مثل نوبات حر شديد وبتعرق جامد ووشها بيحمر وبعد دقائق بتعود لطبيعتها

icon 18 مايو 2019
والدتي عمرها ٦٠ سنه وانقطعت الدورة الشهريه وهي عندها ٥٤ ومن بعدها بيحصلها مثل نوبات حر شديد وبتعرق جامد ووشها بيحمر وبعد دقائق بتعود لطبيعتها

إجابات الأطباء على السؤال

هذه اعراض سن اليأس، تأخذ العلاجات البديلة للهرمونات مثل  حبوب LIVIAL أو غيرها بعد مراجعة الطبيب

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد

هذه اعراض سن اليأس، تأخذ العلاجات البديلة للهرمونات مثل  حبوب LIVIAL أو غيرها بعد مراجعة الطبيب