ازلة اللولب بعد ستة اشهر واستمرار نزول الدم بعد الازاله

icon 31 ديسمبر 2021
استمرار نزول الدم بعد إزلة اللولب

إجابات الأطباء على السؤال

د. الشيماء محمود
نسائية وتوليد
إزالة اللولب من اسهل الإجراءات ومن غير المفترض أن تتسبب في نزول دم غالبا الدم نزيف يجب معرفة سببه بالذهاب إلى. الطبيب

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ازلت اللولب الهرموني وانا للان انزف دم بشكل كبير ولايتوقف منذ اسبوعين

icon 16 مايو 2023
زائر زائر

كنت اخدت الحقنه 3شهور مددت راحه بين الولب القديم وبعد 3شهور ركبت لولب تانى حصلى نزيف الدكتوره قالت نشيل الولب شلت الولب بقالى اسبوع ولو عملت مجهود شويه ينزال عليا دم رغم انى بأخذ علاج لرفع الدم اسمهSAVIBLEED500 واحد قرص بعد الاكل هى الفكره إن كان فى التهابات فى الرحم قبل تركيب الولب ارجو الرد

icon 25 مايو 2023
زائر زائر

عند تركيبي للولب الهرموني من شهر مازال ينزل الدم وعند زيارتي للدكتورة اتضح ان اللولب ليس في مكانه فازلت اللولب ولكن مازال الدم ينزل

icon 2 يونيو 2023