انا استخدم ل حليب s واعمله حليب حسب تعليمات اللي على العلبه ولكن اصابه

icon 18 سبتمبر 2015
انا استخدم لطفلي حليب s26 واعمله حليب حسب تعليمات اللي على العلبه ولكن اصابه امساك واعمله لكل 60 مل ماء ملعقة حليب هل يجوز تخفيف الحليب صرت اعمله لكل 60 مل ماء اقل من ملعقة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد قريب
طب أطفال
كلا لا يجوز.يفضل مراجعة طبيب الأطفال لمعرفة سبب الإمساك.وقبل تغيير الحليب
د. امال ادريس
طب أطفال
كام عمر طفلك ؟ ﻻ يجوز انك تخغفي الحليب علشان تعالجي الإمساك ﻻنه حيرضع أقل من احتياج جسمه وممكن يؤثر علي نموه او يصاب بانيميا ولكن الأفضل تغيير الحليب اواستخدام حليب EC بمعني العنايه الزائدة ويستخدم لو الجهاز الهضمي للطفل غير محتمل الحليب يعني ممكن س26 EC أو أي حليب آخر EC