شعر البيبي خفيف ومش بيطلع

icon 30 سبتمبر 2021
البيبي عنده سنه وشعرها خفيف خالص ومش بيطلع عايزه حاجه طبيعه لتتقيل الشعر

إجابات الأطباء على السؤال

د. عزة الجابرى
طب أطفال
فيه اطفال كتير الشعر الخفيف بيبقى طبيعتهم وبعد كدة شعرهم بيتقل وبيبقى كويس جدا لازم تهتمى بالغذاء الصحي الخضروات والفواكه الطازجة وتعطيها فيتامين د وفيتامين ب مركب و تستعملى شامبو pancreat. او panthovera فهى تحتوى على مكونات طبيعية ده شئ طبيعي وان شاء الله فى خلال سنة ينمو الشعر