اريد الاجابه سريعا ابنى عنده خمس سنين بلع جنيه معدنى ورحت عملت اشعه ووجدت الجنيه فى معدته الطبيب اخبارنا انننا لازم نستى لحد مايتبرز اتبرز اليوم ومنزلش الجنيه اعمل ايه

icon 7 مايو 2016
اريد الاجابه سريعا ابنى عنده خمس سنين بلع جنيه معدنى ورحت عملت اشعه ووجدت الجنيه فى معدته الطبيب اخبارنا انننا لازم نستى لحد مايتبرز اتبرز اليوم ومنزلش الجنيه اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
اصبري واعطيه سوائل كثيره وياكل عادي وحينزل ان شاء الله