لدي ندبه عميقه واتسال ما العلاج بالعلم اني عملت ليزر واريد علاج اخر او مرهم او علاج طبيعي

icon 16 أكتوبر 2015
لدي ندبه عميقه واتسال ما العلاج بالعلم اني عملت ليزر واريد علاج اخر او مرهم او علاج طبيعي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد صلاح الدين محمد حسن
جراحة تجميلية
الندبات العميقه يمكن علاجها بالليزر او حقن الدهون او الجراحه حسب شده الحاله

تعليقات الزائرين

زائر زائر

وانا نفس الحالة ولا يجدى اى علاج وجربت الديرما بن والكريمات ولا نتيجه

icon 15 أكتوبر 2022