انا عند الفحص بالموجات الصوتية تبين اننى اعانى من قلس الميترالى وقلس ت

icon 13 أكتوبر 2014
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته/ انا شاب 30 سنة عند الفحص بالموجات الصوتية تبين اننى اعانى من قلس الميترالى وقلس تافه فى ثلاثى الشرفات والدكتور قالى ان مافيش حاجة ده عادى جدا ومارس حياتك طبيعى بس المشكلة انى بحس بضربات سريعة وضربة مختلفة شوية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
كونه بسيط فلا داعي للقلق، وإن كان التسارع مزعج فيمكن لطبيبك المعالج أن يصف لك دواء يحد من تكراره