انا سالت قبل كده عن المشكله اللي بعاني منها وكان جواب ال انه ممكن يكون

icon 19 مايو 2013
انا سألت قبل كده عن المشكله اللي بعاني منها وكان جواب الدكتور انه ممكن يكون الألم من العضلات مش اكتر لكن حالتي في الشهور الاخيره بتزيد اكتر عندي ألم مستمر وحاد في منتصف الصدر كان الاول بشكل متقطع دلوقتي تقريبا طول اليوم بيزيد مع المجهود والتنفس مع الاحساس بحرقان في منطقه الصدر والذارع الايسر واستمرار الدوار وفقدت الوعي مره ومش عارفه اذا كان ده ليه علاقه انا دايما بعاني من بروده في الاطراف الايد والرجل وفي الايام الاخيره بحس بضيق نفس شديد ارجو الافاده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق, ولكن لا بد من فحص طبي مباشر للوقوف على تفاصيل أكثر وللكشف عن أي علامة سريرية قد تكون موجودة لديك, لأن أسباب هكذا أعراض تتطلب التأكد من سلامة جهاز الدورة الدموية والقلب والرئتين