عدم انتظام ضربات القلب

icon 30 أبريل 2020
اعاني من ارتخاء ف الصمام المترالى واخدت اندرال من فتره من سنه وبطلته بقالى فتره كبيره اوى اعاني من زياده ضربات القلب بعد الاكل بزياده جدا نهجان شديد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وسيم عمر
القلب والاوعية الدموية
ينصح بعمل صوره دم كامله تحليل غده درقيه تحليل البوتاسيوم محاوله عمل رسم قلب وقت ضربات القلب السريعه او تركيب جهاز الهولتر رسم القلب المستمر لمده 48 ساعه لاستبعاد وجود اضطراب بكهرباء القلب