عندي تقوس خارجي في الساقين حوالي سم فراغ بين الركبتين و مسببلي الم بعض

icon 14 فبراير 2016
سلام عندي تقوس خارجي في الساقين حوالي 8 سم فراغ بين الركبتين و مسببلي الم بعض الاحيان ممكن اعرف طريقة الجراحة و نسبة النجاح و سعر العملية و فترة الرجوع للعمل مع العلم عمري 30 سنة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حاتم بوغمورة
جراحة العظام والمفاصل
الاكيد انه في سن 30 سنة بجب التاكد من ضرورة العملية
الدكتور حاتم بوغمورة
جراحة العظام والمفاصل
المشكل سهل العملية ذات نسبة نجاح عالية لكن لابد من ارسال الصورة للتحقق من ضروريتها