بنتي عندها شهر ونص وعندها سخونيه واديتها سيتال ولبوس دولفين ونص وحرارت

icon 26 أكتوبر 2015
بنتي عندها شهر ونص وعندها سخونيه واديتها سيتال ولبوس دولفين 12ونص وحرارتها 38 ونص مش عارفه اعمل ايه تاني

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
طفل عمره شهر ونص عنده حراره لازم طبيب اطفال يفحصه
طاقم الطبي
يراجع طبيب الاطفال للتشخيص -اسباب الحراره كثيره ومعظمها فيروسي-الاستمرار بالرضاعه والكمادات والجو المتعادل والحمام والملابس القطنيه الخفيفه قد تحل المشكله-شراب بانادول قد يكفي لا-لزوم لكثرة خافضات الحراره لتجنب المضاعفات للدواء
الدكتور خالد قريب
طب أطفال
سلامتها.أولاً عند ذكر الأدوية لابد من ذكر الاسم العلمي وليس الاسم التجاري .وثانياً أي حرارة عند الطفل لابد من فحص الطفل عند اخصائي الأطفال

تعليقات الزائرين

anonymous 1612281048 anonymous 1612281048

ينفع ادي ابني اربع سنين بارستمول ودولفين ورا بعض علشان لسه منزلتش من بارستمول

icon 1 مارس 2021
Ola Karim Ola Karim

بنتي سخنه خالص اديتها لبوس دولفين 12.5 ده كافي ولا اديلها سيتال كمان

icon 30 أغسطس 2022
ه ه

بنتي عندها ٦ سنوات وعندها سخونيه ٣٩ واديتها سيتال اديها لبوس دولفين ولا وشكرا

icon 27 نوفمبر 2022
Y Y

ابني ٥سنين و٨شهور ودرجه الحرارة ٣٨ اديتو سيتال ينفع ياخد بعدي لبوس دولفين

icon 29 أغسطس 2024