انا عندى عندى ضعف فى الحيوانات المنوية والحركة ضعيفة يا تقلى الحل اية

icon 8 نوفمبر 2013
انا شاب عندى 27 سنة عندى ضعف فى الحيوانات المنوية والحركة ضعيفة ارجو يا دكتور تقلى الحل اية ولو فية علاج ممكن تكتبلى اسم العلاج ومتزوج من ثلاثة سنين ارجو من سيادتكم افادتى فى اقرب وقت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الحل هو ممارسة الرياضة اليومية والتغذية المتوازنة، وتناول المكسرات والعسل وعسل الملكات، وستلاحظ الفوق.