انا عروسة ليا ٣ ايام

icon 8 فبراير 2022
انا عروسة ليا ٣ ايام وکل لما جوزي بيحاول يفض غشاء البکارة عصب رجلي کله بيقف وکمان رجلي بتتشنج ورجلي بتتقفل ياتري ليها حل

إجابات الأطباء على السؤال

الحل هو الارتخاء وعدم الإيلاج بسرعة، بل اطالة المداعبة وتأخير الإيلاج وعدم الإيلاج إلا بالتوافق

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة

الحل هو الارتخاء وعدم الإيلاج بسرعة، بل اطالة المداعبة وتأخير الإيلاج وعدم الإيلاج إلا بالتوافق