ماهو افضل كريم لتبيض المنطقه الحساسه هل افالون او الدوكين ينفع هل حبوب

icon 12 أكتوبر 2015
ماهو افضل كريم لتبيض المنطقه الحساسه هل افالون أو الدوكين ينفع هل هناك حبوب لتوحيد لون الجسم ارجو الرد ف زواجي بعد6اشهر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي وليد
الجلدية والتناسلية
استعملي كريم يحتوي على ألفا اربيوتين مع كوجك أسد. وحبوب كلوتاثيون.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لوسمحت يادكتور انا بشرتي دهنيه وبتسمر بسرعه من الشمس والعرق عاوزه اسم واقي شمس وحاجه تفتح البشره بس تكون موجوده في أي صيدليه مش صيدليات معينه ارجو الافاده بليز

icon 27 مايو 2021