هل استخدام دواء البروفين مع اقماع الدولفين (٢٥) له خطورة على الاطفال حتى ٥ سنوات ؟ وماهي افضل طريقة لخفض درجة حرارة الطفل سريعا ؟

icon 5 أبريل 2016
هل استخدام دواء البروفين مع اقماع الدولفين (٢٥) له خطورة على الاطفال حتى ٥ سنوات ؟ وماهي افضل طريقة لخفض درجة حرارة الطفل سريعا ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني مكتب المعلومات الدوائية
صيدلاني
كلاهما مفيد وفعال في تخفيض الحرارة عند الاطفال ولكن لا يجوز استخدامهما معا وانما استخدام واحد من الدوائين وبالجرعة المناسبة لطفلك

تعليقات الزائرين

H H

عطيت ابني ٣ سنين ٣ سم بروفين ولبوص دولفين بالغلط كنت اعتقد انه سيتال من ١٠ ساعات مفيش اي اعراض كده مفيش خطر ولا ايه وايه الأعراض اللي ممكن تقلقني شكرا

icon 26 سبتمبر 2022