الدوا المضاد لكلوزابكس او ازاي ابطل مفعول اثاره الجانبيه اللي ظهرت

icon 27 أكتوبر 2019
والدي اخد كلوزابكس ع اساس منوم و حصله اثار جانبيه صعوبه ف الحركه و ثقل ف اللسان و عدم كلام و لو تطق الحروف غمغمه و ع طول نايم و نعسان و فقد شهيتو ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلانية تحرير رافت الريماوي
صيدلاني
في مثل هذه الحالات يجب مراجعة الطبيب... عادة لا يسبب هذه الأعراض إلا إذا كانت الجرعة عالية... لأنه يؤثر على كيميائية الدماغ...

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا اخدت نص حبه ودايخه اووي ومش عارفه اتكلم اقول كلمتين وفي غمغمه في الكلام نعسانه وبنام علي طول انا اول مره اخدو عندي ٤٣ سنه اشيل مفعوله ازاي

icon 24 أبريل 2023
عبدالرحمن مصطفي عبدالرحمن مصطفي

هذا ما ظهر علي والدتي بالظبط كيف اتعامل معها الان

icon 6 مايو 2023
زائر زائر

السلام عليكم ابي تخذ كلوزابكس علي اساس منوم وبعد فتره ظهرت اعراض صعوبه في الحركه وثقل في اللسان وذهبنا الي الطبيب الي متابع الحاله واوقف الدواء ووالدي حاليآ يجد صعوبه في النوم ومشكله ثقل السان لا تزال موجوده+لقد اوقف الدواء منذ يومين

icon 29 يوليو 2023
زائر زائر

اختى تاخذ هذا الدواء بغرض النوم فقد وهى مش مريضه ولا تعبانه هل يحدث لها اى اضرار هى ٢٢ سنه

icon 1 أكتوبر 2023