طلع لي خراج تحت الابط كبير بعد اسبوع من اكل المضادات الحيويه ال قال لا

icon 5 أبريل 2015
طلع لي خراج تحت الابط كبير .. بعد اسبوع من اكل المضادات الحيويه الدكتور قال لازم تراجع جراح عشان ينضفه .. الان هو انفجر من نفسه وطلع الصديد ورجع زي اول .. هل لازم اراجع جراح؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
ومنذ متى الخراج يعالج بالمضادات الحيوية؟؟؟!!! علاج الخراج اينمت وجد هي الفتح والتنظيف الجراحي ويفترض ان لانترك الخراج يفتح من نفسه وبخاصة في بعض المناطق من الجسم. راجع اخصائي جراحة عامة .