انا نزلت عندى البواسير فى الحمل لانى كنت حامل فى توام وجالى تسمم حمل وتقلت جدا فنزلت وبحط كريم فاكتو بس بحس بيلطف مش بيعالج اعالجها ازاى تختفى انا والده من ٥٥ يوم ومافيش دم

icon 12 أكتوبر 2018
انا نزلت عندى البواسير فى الحمل لانى كنت حامل فى توام وجالى تسمم حمل وتقلت جدا فنزلت وبحط كريم فاكتو بس بحس بيلطف مش بيعالج اعالجها ازاى تختفى انا والده من ٥٥ يوم ومافيش دم

إجابات الأطباء على السؤال

الاستشاري محمد عمر عبد العليم
جراحة عامة
العلاج التحفظي حتى ٣ اشهر بعد الولادة و عندها فقط نستطيع تقيم الموقف لا تقلقي دايما بتختفى بعد ٣ اشهر