زوجتى مريضه من بمرض زهان الولادة وبتاخد Alprax mg HALONACE mg COGINTOL

icon 15 نوفمبر 2015
زوجتى مريضه من 21سنة بمرض زهان الولادة وبتاخد Alprax 1mg + HALONACE 5mg +COGINTOL 2mg مرة واحدة قبل ماتنام لكن الان اصبح نومها خفيف ياريت تدلونى على نوع برشام او توليفة جديدة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ديفيد جورج مشرقي
معالج نفسي
اضطراب النوم يرجح انها بدأت تنتكس، أنصح بمراجعة طبيبها المعالج بسرعة، أو زيارة طبيب نفسي ان لم يكن طبيبها متاحا
الدكتور احمد يوسف عبد الخالق
معالج نفسي
صديقي يفضل ان تراجع طبيب نفسي