انا مريض وتعبت الافادة من حوالى اشهر وانا اعانى من الاتى الام اسفل الب

icon 1 يناير 2013
انا مريض وتعبت ارجو الافادة من حوالى 7 اشهر وانا اعانى من الاتى الام اسفل البطن باستمرا الاحساس الدائم با التعنيه والرغبه فى التبروز مع الام فى فتحة الشرج ونزول شىء يشبه الزيت كدة نزول البوراز اقوات كتيرة سايل وشبه متقطع واحس زى مايكون كدة نبض فى فتحة الشرج وبقيت ضعيف وهزيل ووزنى نزل شويه واحس بدوخة دايما روحت لاطباء كتير وادويه كتير ومافيش فايدة ارجوكم لو ممكن بس اسماء الادويه المساعدة للاعراض دى اكون شاكر ارجو الحل والافاد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
ربما هي أعراض شرخ في الشرج وهو شرخ في مخاطية غشاء الشرج، ولكن يحب التأكد من ذلك تقول بأنك ذهبت الى الكثير من الاطباء ؟؟ ما كان تشخيصهم وهل تم فحصك وما هي الادوية يجب عرض نفسك على طبيب جراح ليتفحص منطقة الشرج