رسم قلب هل هو سليم ام اتابع مع طبيب

icon 9 يونيو 2022
ارجو معرفة هل اذا كان رسم القلب يتطلب اعمل ايكو واتابع عند طبيب قلب ولا لم اذهب

الملفات المرفقة:

٢٠٢٢٠٦٠٩_٠٨٣٧٣٨ ٢٠٢٢٠٦٠٩_٠٨٣٧٤٣

إجابات الأطباء على السؤال

د. عماد فهمي
القلب والاوعية الدموية
هو رسم القلب مش واضح اوي بس هو كويس محتاج تعمل ايكو وتابع مع طبيب قلب

تعليقات الزائرين

Mohamed Awes Mohamed Awes

دايما اشعر بالقلق اني اعاني من مرض في القلب مع اني عملت فحصات عند اكثر من طبيب ايكو ورسم قلب وتحليل ولاكن لايوجد شي واكن دايما احس بنبض في القلب والجسم ونبض في البطن ودايما مسغول علي نفسي واذهب الي الطبيب اريد حل منذو أكثر من 5سنوات هل ممكن يكون الحاله النفسيه تعمل كده 5 سنوات ارجو الاجابه

icon 20 أكتوبر 2023