اعانى من الم شديد فى اصابع قدمى وكان ولونها احمر وازرقت وورمها جدا ورحت امرض جلديه وكتبلى كريم واقراص مضد للالتهاب وقالى حليلى سرعت ترسيب اكشف فين كل يوم يمر تالم اكتر

icon 19 يناير 2019
اعانى من الم شديد فى اصابع قدمى وكان ولونها احمر وازرقت وورمها جدا ورحت امرض جلديه وكتبلى كريم واقراص مضد للالتهاب وقالى حليلى سرعت ترسيب اكشف فين كل يوم يمر تالم اكتر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد محمد محمود حسب الله
طب عام
اوعية دموية او جراحة عامة ، لفحص الدورة الدموية للاطراف قبل اخذ اي ادوية