جالي برد يوم الخميس ويعتبر خفيت منو بس كل ما ادخل اعمل حمام براز بحس بتعب زي حرقان كده في فتحة الشرج وبعد ما اخلص بحس بحرقان

icon 27 مارس 2019
جالي برد يوم الخميس ويعتبر خفيت منو بس كل ما ادخل اعمل حمام براز بحس بتعب زي حرقان كده في فتحة الشرج وبعد ما اخلص بحس بحرقان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب عرض الموضوع على طبيب لاجراء فحص سريري للمخرج لمعرفة سبب الحرفان . وعند معرفةةالسبب يمكن وضع العلاج المناسب