عيزه اعرف ايه الاكلات والمشروبات التي تسرع العلاج

icon 7 يونيو 2020
انا عندي جرثومه المعده والدكتور كتبلي علاج انتودين وجاست ريج وديجستين وانا برضع وقالي شهرين عيزه اعرف ايه الاكل اللي اكله والفاكهة والمشروبات الطبيعيه انا ساعات بحس بضيقه نفس

الملفات المرفقة:

8857c3a7-2e31-4991-a119-50d1a82eca15

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبدالستار
باطنية
هذا ليس كورس جرثومة المعدة.. مجرد ادوية تقلل التهاب المعدة واضطراب حركية الجهازالهضمى.. اما الاطعمة فقط ابتعدى عن الاطعمة الحارة والدهنية والحمضيات مع اخذ كورس العلاج المتخصص

تعليقات الزائرين

Ahmed Abd El Rahman Ahmed Abd El Rahman

هل يجوز اخذ قرص جاست ريج ٢٠٠ و قرص انتودين ٤٠ معا فى نفس الوقت قبل الاكل

icon 25 سبتمبر 2022