اعانى من حموضة متكررة بعد ماكولات معينة واستعمل اقراص امبرازول وريبال بشكل شة متكرر ومؤخرا رافق الحموضة الم حاد فى الظهر بين لوحتى الكتف وطعنات فى الصدر

icon 12 نوفمبر 2015
اعانى من حموضة متكررة بعد ماكولات معينة واستعمل اقراص امبرازول وريبال بشكل شة متكرر ومؤخرا رافق الحموضة الم حاد فى الظهر بين لوحتى الكتف وطعنات فى الصدر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
منظار هو الخطوة التالية---