كنت علي طول بعاني من حرقان الصدر وحموضه وكنت باخد علاج ومكنتش بستمر

icon 19 مارس 2020
وباخد حاليا كورس تخسيس دعاء سهيل ومش باكل كتير ممكن افطر او اتغدي كيس بسكويت وظهرت مشاكل تانيه زياده في حرقان الصدر والحموضه الم في البطن مصحوبه بصوت من الداخل صداع شبه دام

الملفات المرفقة:

df0bbd4a-413e-49dc-9eb0-426aec0f473a

إجابات الأطباء على السؤال

د. اسامة مهران
صدرية
بالنسبة لكورس التخسيس المذكور فليس لدي معلومة كافية عنه. أما بالنسبة للحرقان فيبدو من الوصف أنك تعاني من ارتجاع بالمريء مع قولون عصبي، ينصح بالمتناع تماما عن التدخين، مع زيارة أخصائي الجهاز الهضمي لأخذ العلاج المناسب