الم عصب الاسنان الشديد

icon 17 أكتوبر 2021
وش اسم مسكن الم عصب الاسنان الشديد ويكون خفيف على المعدة

إجابات الأطباء على السؤال

يمكنك تناول أقراص البارسيتامول ....ويفضل عمل علاج جذور

د. احمد المغازي
طب اسنان

يمكنك تناول أقراص البارسيتامول ....ويفضل عمل علاج جذور

الدكتور عبير صالح النجار
طب اسنان
لا يوجد مسكن قوي يكون خفيف على المعدة .. اذا كان الالم شديد ممكن تاخد ابرة فولتارين و تاخد دواء المعدة للتخفيف من شدتو على المعدة و ينصح بمعالجة العصب للتخلص من الم العب

تعليقات الزائرين

هبوبي محمد هبوبي محمد

أنا عامله حشو مؤقت للضرس من فتره وحاليا ليه أسبوع الم شديد في العصب مع انتفاخ في الخد

icon 9 أكتوبر 2022
Ragwa AbdElkarim Ragwa AbdElkarim

عندي ضرس مكسور يصاحبه الم شديد محتاجه مسكن قوي حتى يتسنى لي الذهاب للدكتور ان شاء الله مع وجود صداع رهيب

icon 11 ديسمبر 2022