علاج جراج الضرس المحشو

icon 8 يونيو 2022
عندي خراج في ضرسي ا بقالوا شهرين و روحت ل دكتور أسنان كتبلي علي علاج بروفين و هاي بيوتك و سيبروفار استمريت عليه بس مفيش نتيجه بلاقيه بيصغر و بعد كدا يورم تاني و كررت العلاج و بردوا مش راضي يروح و هو ضرس كان محشي بس الحشو طلع ياريت حل ضروري لأن الفتره دي بمتحن و ضرسي مآثر عليا جامد و مش عارفه اذاك

إجابات الأطباء على السؤال

د. خلود محمد فايد
طب اسنان
يجب بعد اخذ العلاج الرجوع للطبيب ل عمل حشو العصب لكن اخذ العلاج و عدم إجراء اللازم للضرس يؤدى إلى تجدد الخراج مرة أخرى. يجب علاج السبب وليس العرض فقط