خلعت ضراس العقل اليمين عند ال وبعد اسبوع ذهبت لفك القطب لكن الجرح ما ز

icon 2 مارس 2016
خلعت ضراس العقل اليمين عند الدكتور وبعد اسبوع ذهبت لفك القطب لكن الجرح ما زال يؤلمني والإنتفاخ في الشدق اليمين خف لكن لازال منتفخ بعض الشئ وأحيانا يصل الألم إلى رأسي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو عبد الرحمن
طب اسنان
الف سلامة ممكن يكون زي ما زميلنا الفاضل قال فيه تلوث في الجرح , لكن لو الطبيب و هو بيفك القطب لم يلاخظ اي تلوث و زي ماحضرتك قولت الورم او الشدق خف شوية , فاحتمال الالم يكون شئ ثاني غير الضرس الخلوع ممكن يكون الضرس المجاور ليه او الضرس المقابل ليه و للتأكد من ذلك يرجي مراجعة الطبيب و ممكن نحتاج اشعه للاسنان للتشخيص السليم.
الدكتور عبدالله رزق
طب اسنان
عليك مراجعة الطبيب حيث أنه من المحتمل أن يكون الجرح قد تلوث بسبب فضلات الطعام