انا عايزة انا ازاي انا بحاجه لطبيب نفسي او لا انا عندي برجاء رد ف اقرب

icon 25 ديسمبر 2014
انا عايزة اعرف انا ازاي اعرف انا بحاجه لطبيب نفسي او لا .. انا عندي 29 سنة.. برجاء رد ف اقرب وقت شكررراا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة هبه جمال يوسف العتوم
طب عام
ليس من العيب مراجعه طبيب نفسي ادا كان هناك ما يوثر ع حياتك و نومك و اكلك و يعيق دراستك او عملك
الدكتور بهاء محمد جودي الحداد
طب عام
زيارة الطبيب النفسي لا يجب أن تكون عائق .. النفس تمرض كما الجسم يمرض و غالب الأمراض النفسية تشفى ولله الحمد .. لا بأس بعمل جلسة مع طبيب نفسي و تشرحي له ما تعاني منه و هو سيحدد بنفسه ان كنتي بحاجة لأي علاج أو لا ..