ضعف الانتصاب نفسى مش عضوى

icon 26 مايو 2022
انا عندى ضعف الانتصاب النفسى وعايز مكمل غذائي يساعدك ويقوى الانتصاب انا بستعمل توب اب ٥٠٠ الانجليزى بحاول الاعب سباحة بس مش مواظب عليها عشان ارتباطات الشغل ممكن مكمل غذائي يقوى الانتصاب طبيعيا انا روحت لاكتر من دكتور وقالى السبب نفسى مش عضوى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
عليك تحسين لياقتك البدنية بممارسة الرياضة والمشي والتغذية المتوازنة وتناول العسل والمكسرات والمأكولات البحرية، ويمكن مراجعة طبيبك لوصف الأدوية المساعدة على الانتصاب إذا لك يكن هناك مانع طبي.